Довіряй, але перевіряй

Довіра це мабуть найважливіше почуття між людьми. Саме на цьому і намагається зіграти в політичні діячі. Довіряючи управління країною ми довіряємо їм своє майбутнє і майбутнє наших дітей. Від рішень прийнятих політичними діячами, які перебувають при владі, залежить те, яким буде наш завтрашній день. Тому безумовно важливо щоб до влади прийшли гідні люди.

Політичні лідери будь-якими способами намагається втертися в довіру до населення. Роблять вони це звичайно ж з метою отримання максимальної кількості голосів під час виборчої кампанії. Методи використовувані з цією метою можуть бути різноманітними.

Таким чином настільки важлива сфера як політика перетворюється в якусь театралізовану гру. Замість того щоб надавати виборцям програми в яких чітко визначено вектор політичного економічного і соціального спрямування держави, політичні партії починають влаштовувати спектаклі в яких кожен намагається грати позитивну роль.

Кожен хоче виглядати якнайкраще перед своїми виборцями, приховуючи при цьому своє справжнє обличчя. Все це робить політику брудною брехливої ​​і не правдивою. Побудувати сильну державу в таких умовах дуже складно.

Як отримати достовірну інформацію

Команда «ЧЕСНО» поставила перед собою завдання зробити політику прозорою і зрозумілою для людей. Завдяки наявному інтернет-ресурсу вони надають у вільне користування максимум інформації про справжню діяльність політичних сил та їх представників.

Завдяки активістам і волонтерам кожен громадянин нашої країни має доступ до інтернету й отримує можливість дізнатися не замішаний кандидат, за якого він хоче віддати свій голос, в будь-яких незаконних діяннях. Більше не потрібно голосувати в сліпу віддаючи свій голос. Ви можете дізнатися повну біографію кандидатів визначити до яких політичних сил і коли вони належали, чого досягли за свою політичну кар’єру.

Такий підхід сприяє побудові демократичного суспільства. Дізнавшись про злодіяння кандидатів, навряд чи комусь захочеться їх підтримувати тому такий метод дозволяє поліпшити якість політичної сфери нашої держави.

Отже перш ніж довірити політичному угрупуванню долю своєї держави переконайся, що воно цього гідне. Процес перевірки кандидата займає зовсім не багато часу і не є складним. Достатньо просто відвідати у вільний час сайт і переглянути дані які зібрали активісти на особистість. А висновки спираючись на ці дані ви можете зробити самостійно.

Джерело: Chesno