Індивідуальні SEO-курси

Це абсолютно різні люди. Велика частина — власники малого бізнесу, які не можуть або не хочуть платити за щомісячне просування і готові приділяти кілька годин в тиждень свого сайту. Після курсів у них все виходить.

Страшно чи вчитися?

Можна відкрити спеціалізовані ресурси, прочитати про алгоритм Палех і нейронні мережі, про LSI-копірайтинг і про всякі інші нові і страшні слова, які кожен місяць гронами з’являються в SEO. Прочитати і назавжди злякатися. Інформації так багато, що це вже і погано. Виділити з неї головну і застосовну на практиці — неможливо. І навіть якщо в цьому темному лісі у вас з’явиться наставник, то він повинен показувати дорогу саме до Вашого дому. Вчитися стоїть на прикладі свого сайту. Вирішувати свої завдання. Збирати запити і писати тексти саме для нього. Принципи отримання зовнішніх посилань для різних тематик теж різні. Гарне навчання в SEO — це індивідуальне навчання. Тоді вчитися не страшно.

Чому ви навчитеся?

Після курсів Ви зможете щодня робити для свого сайту багато всього корисного:

Дізнаєтеся загальні принципи, за якими Яндекс і Google якісь сайти люблять, а якісь — не дуже.

Навчіться вибирати потрібні і цільові запити (страшне слово «семантичне ядро»), писати гарні тексти (або грамотно спілкуватися з копирайтерами).

Отримайте чек-лист, за яким працюють оптимізатори. Це такий список робіт, з яких власне і складається внутрішня оптимізація. Далеко не всі вдасться зробити самостійно. Тому Ви навчитеся складати тех. завдання для програмістів.

Навчіться розуміти статистику (Яндекс Метрика, Google Analytics) і головне — застосовувати ці дані.

Зрозумієте, як покращувати поведінкові фактори (щоб Ваш сайт не закривали) і юзабіліті (щоб все було зрозуміло і доступно).

Навчіться підвищувати конверсію (щоб замовлень було більше).

Зрозумієте, де брати зовнішні посилання (якщо не купувати), але ж вони все ще важливі.

Крім того, у Вас буде фундамент знань. На нього будуть легко лягати книги, блоги, інформація з SEO-форумів. Ви станете розуміти і вчитися надалі набагато швидше. Але курс є самостійним. Почати працювати з сайтом Ви зможете негайно!

Навчатися в групах добре, але є проблема …

Згадайте, як часто Ви задавали питання вчителю в школі або в університеті? А адже рівень знань був у всіх приблизно однаковий. З курсами по SEO все набагато складніше. На курси по розкрутці можуть прийти абсолютно різні люди, з різним сприйняттям і різними знаннями. Це і секретарки, яким доручили працювати з сайтом, і практикуючі оптимізатори, які вже ведуть 3-4 проекту і хочуть вивідати нові фішки. Як результат — відповіді на питання конкретно по своєму сайту Ви, швидше за все, не отримаєте. До того ж, матеріал буде даватися максимально загальний, теоретичний і не має відношення до вашої тематики. Просування інтернет-магазину дайвінгу та розкрутка сайту поета пісняра не мають нічого спільного. Вам потрібен рецепт, пряма інструкція до виконання конкретно по Вашій темі. На групових курсах Ви її не отримаєте.

Групові заняття — це приблизно те ж саме, що прочитати книгу або подивитися відео уроки по просуванню на Youtube, але з більшим залученням.

Індивідуальне навчання — це як виловити в кафе хорошого друга, який займається тим же бізнесом що і Ви, (причому сайт його досяг небачених успіхів в Яндексі і Google), і випитати у нього секрети і методи роботи.