Методики лікування наркоманії у Дніпрі

Наркологічний центр «Адомед» пропонує доступне та професійне лікування наркоманії у Дніпрі з подальшим відновленням. Терапія проводиться сучасними методами, спрямованими не тільки на подолання фізіологічної залежності, а й душевне зцілення пацієнта, підвищення якості його життя.

Стадії та етапи лікування наркотичної залежності

Спочатку пацієнтові надається професійна індивідуальна консультація, проводиться первинна діагностика. Дана послуга надається пацієнтам центру безкоштовно.

Наступний крок — це програма Детокс. Детоксикацію проводять в стаціонарних умовах медикаментозними методами під наглядом кваліфікованих фахівців. Протягом 3-5 діб організм хворого повністю очищається від токсинів і залишків наркотичних речовин. Із програми Детокс починається лікування патологічної залежності. Результатом стає придушення тяги до вживання штучних допінгів, поліпшення загального стану та настрою пацієнта.

Третій етап терапевтичного курсу — психологічна реабілітація. Проводиться за принципами програми «12 кроків», ефективної на будь-якій стадії розвитку патологічного процесу. Комплексна реабілітація у сучасній клініці також включає в себе арт-терапію та працетерапію, психологічну підтримку, спостереження фахівців, сімейну психотерапію, роботу з мотиваціями реабілітанта.

Дана стадія лікування займає близько півроку. Протягом цього часу змінюється світогляд і життєві цінності пацієнта, пригнічується психологічна залежність від наркотиків. Досвідчені фахівці допомагають людині знайти ти усунути причини, що спровокували захворювання, що є гарантом стабільної, тривалої ремісії.

Наступний крок — це ресоціалізація. Колишній наркозалежний чоловік залишає стіни наркоцентру, однак при цьому йому надається спостереження і терапевтичний супровід. Співробітники центру надають своїм підопічним допомогу в отриманні освіти, пошуку або зміни професії, влаштуванні на роботу.

Після повного завершення терапевтичного курсу кожен випускник може розраховувати на підтримку, надання безкоштовних консультацій, що стосуються різних сфер життя — сімейних відносин, власного психоемоційного стану, освіти, пошуку житлоплощі, роботи.

Такий комплексний підхід дозволяє колишній наркозалежній людині почати нове життя, уникнувши зривів і рецидивів захворювання.

Про переваги центру

Наркологічний центр «Адомед» у Дніпрі характеризується наступними перевагами:

  • анонімність, гарантована кожному наркозалежному;
  • комфортні умови проживання;
  • доступні, демократичні ціни;
  • допомога в зміні звичок і способу життя;
  • комплексний підхід до підбору та проведення лікувально-реабілітаційних заходів.

Більш повну інформацію, що стосується лікування наркоманії, можна отримати в телефонному режимі або ж на офіційному сайті центру https://adomed.org/dnepropetrovskaya-oblast-ru .