Ремонт компресору

Компресор це електромеханічний пристрій, яке виробляє стиснене повітря, необхідний для функціонування пневматичного обладнання та техніки. Компресорні установки дозволяють економити на електроенергії, підвищувати продуктивність і якість робіт. Ремонт компресорів повинен здійснюватися тільки фахівцями.

Залежно від призначення компресорної установки, вони можуть бути різного типу. Так, повітряні компресори служать для подачі стисненого повітря. Вони знаходять своє застосування і в побуті, і в промисловості. Холодильні компресори дозволяють зберігати свіжими продукти. Їх принцип роботи заснований на стисненні і переміщенні парів холодоагенту в холодильних установках.

Будь-яке обладнання, навіть найнадійніше, може вийти з ладу. Ремонт компресорів https://promkompressor.org.ua/remont-kompresoriv.html найбільш часто потрібен, коли виникає багато проблем через попадання в порожнині циліндрів насосів води, масла, твердих частинок.

Але також ремонт компресорів буде необхідний навіть при правильній і дбайливої ​​експлуатації пристрою. Просто тому, що з часом будь-які деталі зношуються.

Майстри нашої компанії готові здійснити своєчасний ремонт компресорів різних модифікацій, будь то ремонт холодильних компресорів, ремонт повітряних компресорів. Ми володіємо відмінною ремонтною базою і всіма необхідними запасними частинами.

Компанія надає послуги з ремонту компресорів, а також іншого обладнання: ремонт двигунів з фазним ротором, ремонт осьових вентиляторів, ремонт тельферів та ін. Ми здійснюємо всі види робіт за доступними цінами: токарні роботи, установка втулок, ремонт кришок. Терміни ремонтних робіт залежать від їх складності.