Як взяти участь у земельних торгах на Прозорро.Продажі

Запровадження в Україні земельних онлайн аукціонів відкритого типу стало важливим етапом у розвитку аграрного сектору. Раніше українці не мали змоги вільно продавати, купувати та здавати в оренду свої земельні активи, адже в країні діяв мораторій. Звичайні громадяни не мали доступу до державних торгів, на яких за копійки продавали землі іноземцям або бізнесменам. Щоб запобігти поширенню корупції та розпродаванню с/г угідь, 

Президентом та Урядом України було прийнято низку законів, які відмінили мораторій на продаж земель та визначили ресурс Прозорро.Продажі єдиним офіційним в Україні для проведення торгів. Акредитовані в Prozorro.Sale майданчики дають доступ до всіх актуальних земельних лотів та функціонують згідно чинного законодавства держави. Українська Універсальна Біржа однією з перших отримала акредитацію в Прозорро.Продажі та є дуже зручною і зрозумілою для новачків. Вона функціонує на чесних та прозорих засадах. За дотриманням правил слідкують зареєстровані користувачі сайту, а також спеціалісти системи. Взяти участь у земельних торгах мають право тільки громадяни України, які пройшли реєстрацію. 

Наразі діє обмеження на купівлю земельних ділянок у 100 га, яке планується зняти у 2024 році. На ТОВ УУБ ви знайдете велику кількість вигідних пропозицій щодо продажу та оренди землі. Всі користувачі можуть подавати своїх заявки на участь у торгах, а організатори самостійно вирішувати, які з них розглядати. Подача пропозицій відбувається конфіденційно, тож виключається можливість домовленості з організаторами аукціонів.

Порядок проведення торгів на майданчику УУБ та переваги її використання

На сьогоднішній день діє спрощений порядок на проведення земельних аукціонів, який є дуже зручним, адже вся документація оформлюється в режимі онлайн. Прийняття Урядом рішення про спрощену систему було необхідним для того, щоб зацікавити українців та залучити якомога більше бажаючих до системи УУБ. Це буде сприяти формуванню конкуренції та встановленню справедливої вартості земельних угідь. 

Після проходження реєстрації на вас чекають сотні пропозицій щодо купівлі-продажу земель, вигідних та цікавих. Незалежно від вашого місцезнаходження, ви можете брати участь у торгах, та боротися за вигідні варіанти. На майданчику УУБ представлені земельні лоти зі всієї України та вказані актуальні ціни. Подача заявок відбувається конфіденційно, щоб запобігти застосування шахрайських схем або домовленості з організаторами торгів. Фахівці рекомендують одразу після реєстрації підписатися на новини сайту

https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/yak-braty-uchast-v-auktsioni-na-zemelnu-dilyanku-na-prozorrosale/, щоб залишатися в курсі важливих новин та не пропустити цікаві земельні лоти. Для вашої зручності, на сайті діє підтримка досвідчених спеціалістів, які допоможуть отримати перемогу в торгах та нададуть відповіді на всі запитання.