Ще більше новин у сфері фінансів: Банк Альянс надає нові гарантії своїм клієнтам

Цінні папери, готівка, пластикові картки – це все грає величезну роль у нашому житті. Однак як матеріали вони не представляють для нас зовсім ніякої цінності. Грубо кажучи, це все звичайний папір, або, у випадку з кредитками, пластик.

Срібло, золото й інші дорогоцінні метали – ось, що має дійсну вартість. Саме тому у цій статті ми розглянемо, чи вигідно обирати такий вид інвестування.

Переваги інвестування у дорогоцінні метали

Навіть у часи глобальних криз та світових економічних потрясінь ви не залишитесь з порожніми руками, адже метали є цінними за будь-яких умов. Розглянемо особливості інвестування залежно від строку:

— Якщо вкладати гроші таким чином менш, ніж на рік, ви не отримаєте очікуваного прибутку. Він якщо й буде, то зовсім малим. Зробити якісь прогнози щодо дохідності не зможуть навіть аналітики з великим стажем, адже зміни у світовій кон’юнктурі ринку непередбачені.

— Довгостроковий термін інвестування, а саме 10-15 років – це реальна можливість помітно примножити свої кошти.

Інвестиції на дуже короткий період часу – дуже нераціональний варіант, бо є навіть ймовірність зазнати збитків.

Особливості інвестування в дорогоцінні метали

Подібні фінансові маніпуляції, насправді, є зовсім непростими, а курс металу постійно змінюється, як і у випадку з валютою. Варто зазначити, що здійснити купівлю-продаж через Нацбанк можна тільки у тому випадку, якщо ви зареєстровані як юридична особа, наприклад, приватний підприємець.

Якщо ви не маєте свого бізнесу, тоді подібна процедура для вас можлива тільки через комерційний банк. Але це не завжди є недоліком. З тієї причини, що комерційні установи мають право самостійно встановлювати розцінки, у вас з’являється можливість вибрати найбільш вигідну пропозицію.

Банк Альянс відомий зараз усім як один з найбільш надійних і прибуткових варіантів. Окрім величезної кількості гарантій, які він надає своїм клієнтам, банк пропонує дуже вигідні умови як на інвестування, так і на депозит чи кредит. Щоб переконатися в цьому самостійно, варто тільки переглянути офіційний сайт, де є купа корисної інформації.

Ще більшу клієнтську базу цей банк отримав після вступу у Європейську Бізнес Асоціацію. Ця новина не тільки сильно порадувала постійних клієнтів, а й суттєво злякала конкурентів. І це не дивно, адже день за днем Банк Альянс все більше закріплюється на лідерських позиціях.

Джерело: bankalliance.ua