Якісно робимо ремонт

Вибираємо робочі руки 

Наступний етап планування  ремонт квартир львів — це вибір підрядника і ремонтної бригади. Якщо Ви вирішили займатися ремонтом самостійно, то в цьому випадку підрядником станете Ви, а ваша сім’я і друзі будівельною бригадою. У цьому випадку, як говориться, вибирати не доводиться, і тому не будемо довго зупинятися на обговоренні цього варіанту. 

Якщо Ви робите ремонт самостійно, то Ви виступаєте в ролі підрядника, а ваша сім’я і друзі будівельна бригада. Якщо ж Ви хочете і готові до того, щоб найняти фахівців, то тут потрібно бути уважним і обережним. міф, що якщо підрядник і його бригада зробили хороший ремонт Вашим сусідами або друзям, то вони обов’язково так само зроблять і Вам. Однак це всього лише міф. По-перше, у Вас і Ваших друзів можуть відрізнятися самі поняття «якості». А по-друге, зробивши добре раз, не означає, що так буде завжди. Іноді працівники, так би мовити, розслабляються, і, розраховуючи на старі рекомендації, перестають намагатися. Щоб уникнути присутності в своїй квартирі недбайливих фахівців, потрібно дотримуватися всього лише чотири правила: 

Запитуйте чіткі і зрозумілі схеми або плани робіт 
Самостійно стежте за виконанням планів 
Просіть гарантію на ремонт 
Укладайте договір на надання послуг 

Уважно поставтеся до вибору фахівців 

Підрядники, готові надати гарантію на свої роботи, роблять все якісно, ​​так як нікому не хочеться потім виправляти помилки, витрачаючи безкоштовно свого часу. ще кілька порад, які допоможуть уникнути не якісного ремонту або даремно витрачених грошей. Один з них стосується закупівлі будівельних матеріалів. Щоб витрачені Вами гроші просто не пропали, самостійно контролюйте закупівлю матеріалів. Не давайте авансів, а оплачуйте тільки виконані роботи згідно з договором. І обов’язково обговорюйте і погоджуйте все малопомітні або приховані роботи.