Сервіс для конвертацій excel у pdf

How to convert xls to pdf
Якщо Ви хоч раз стикалися з заповненням електронних таблиць, то, напевно, знаєте, як важко буває підібрати необхідні відступи, щоб всі комірки виглядали коректно при перегляді з іншого пристрою або операційної системи. Ми допоможемо Вам вирішити цю проблему за допомогою нашого excel в pdf корнвертора.

Не переживайте, все дуже швидко і просто:

— Завантажте бажаний для трансформації проект. Ви можете це зробити як з локального сховища, так і хмарного.

— Перевірте правильність виконання попереднього кроку. Для цього ми тут відображаємо значок, що символізує розширення обраного файлу, і його назву. Ця функція була розроблена для того, щоб Ви не очікували даремно, якщо раптом помилилися. До речі, на цій же веб-сторінці Ви можете перетворювати не тільки excel в pdf, а й документи програм Power Point і Microsoft Word.

— Сама конвертація excel в pdf. На цьому етапі ми надсилаємо запит на один з наших серверів, де відбуваються всі необхідні маніпуляції. Але не хвилюйтеся, ми видаляємо Ваші дані відразу по їх завершенню. Для посилення безпеки на даний момент ми працюємо над можливістю проробляти ті ж дії на боці клієнта, але поки це займає надто багато часу і ресурсів гаджета, з якого Ви працюєте.

— Завантаження. Після всіх вищевказаних пунктів, Ви можете завантажити готовий екземпляр на жорсткий диск або ж в один з доступних сервісів (Google Drive або Dropbox).

Сподіваємося, Вам сподобається EEZZEE excel конвертор в pdf. Будемо раді будь-якому Вашому відгуку.