IQlab – незалежна медична лабораторія, якій довіряють

Якісне лікування будь-якого захворювання залежить насамперед від постановки точного діагнозу. І тому необхідно як здати всі відповідні аналізи, а й своєчасно отримати оброблений результат. Державні лікарні далеко не завжди оснащені необхідним лабораторним обладнанням, тому найкращим варіантом для медичного обстеження є звернення до української незалежної лабораторії IQLab. Компанія працює на ринку України з 2018 року, забезпечуючи якісний сервіс, та надає низку послуг, включаючи виїзд спеціаліста додому.

Що може запропонувати медична лабораторія своїм клієнтам

Незалежна лабораторія IQlab, на відміну від інших медичних компаній, пропонує широкий перелік послуг, а саме:

  • біохімічні та загальноклінічні дослідження;
  • визначення показників ліпідного обміну;
  • аналізи на електроліти та мікроелементи;
  • репродуктивні, тиреоїдні, інфекційні панелі;
  • комплексні дослідження;
  • тести на Covid-19

Безперечною перевагою компанії є використання інноваційного обладнання та тест-систем світових виробників, що забезпечує максимально оперативну обробку даних.
Високий професіоналізм співробітників IQlab дозволяє проводити всі необхідні медичні аналізи в максимально короткі терміни, що дуже важливо за багатьох видів захворювань зі стрімким розвитком.

Чому клієнти вибирають IQLab

Плюси звернення до незалежної медичної лабораторії очевидні. Вони мають гнучкий графік роботи, завдяки чому потрапити на прийом до лікаря або здати необхідні аналізи можна в будь-який зручний для пацієнта час.
Безперечною перевагою української компанії є її цінова політика, завдяки якій скористатися послугами може кожен. Компанія має свій власний сайт із цілодобовою технічною підтримкою. Записатися на прийом або визначитися з датою і часом здачі аналізів не складе труднощів. Достатньо залишити заявку за допомогою форми зворотного зв’язку або зателефонувати з менеджером за вказаними телефонами. Лабораторія працює у кількох містах України, тому завжди можна знайти ту, яка розташована у зручному для клієнта районі. Навіть сьогодні, у неймовірно складний для країни період, лабораторія працює та надає повний комплекс послуг усім охочим. Навіть сьогодні, у неймовірно складний для країни період, лабораторія працює та надає повний комплекс послуг усім охочим. Повний комплекс послуг усім охочим. Повний комплекс послуг усім охочим.