Мотоблоки ДТЗ та WEIMA: який вибрати?

Утримання саду та городу – це складна робота, яка вимагає від людини багато сил та часу. І часом можна навіть зіпсувати своє здоров’я. Ми живемо у вік технологій, а тому у продажу є величезна кількість техніки, здатної значно полегшити життя. Це саме стосується і садово-городнього обладнання.

Мотоблок – це універсальний пристрій, за допомогою якого можна підготувати ділянку для посадки культур, посадити рослини, доглядати за ними, і навіть займатися прибиранням присадибної ділянки, заготівлею сіна для худоби, розчищенням снігу в зимовий час.

Мотоблоки ДТЗ: переваги, особливості

Мотоблок ДТЗ можна придбати в інтернет-магазині Мотоблок-Кентавр: https://motoblok-kentavr.com.ua/product-category/motobloki-dtz/. Це надійні агрегати, які мають великий попит завдяки відмінному співвідношенню ціни і якості.

Мотоблоки ДТЗ мають такі характеристики та особливості:

  • виробник завжди враховуватиме побажання споживачів. Так, фермери знають, що технікою часом дуже складно керувати на великій швидкості, особливо якщо її потрібно розвернути чи повернути. Нова лінійка мотоблоків має меншу швидкість, що дуже зручно. До того ж можна якісніше обробити землю і при цьому витратити менше сил на керування технікою;
  • тепер у мотоблоків три швидкості вперед і перша з них знижена;
  • можна придбати велику кількість навісного обладнання. З цим мотоблоком сумісні різні інструменти, які дозволять вам виконувати різні роботи на своїй ділянці;
  • потужність мотора може бути різною – від 6 до 12 л.с.;
  • є варіанти дизельних та бензинових мотоблоків.

Якщо вам потрібен надійний помічник на довгі роки, мотоблок ДТЗ – чудове рішення.

Мотоблоки WEIMA

Це теж китайський виробник мотоблоків, головна особливість яких – це повітряне охолодження двигуна. Як відомо, така технологія краща, якщо ви хочете працювати з технікою цілий рік. Взимку при низьких температурах ви зможете мотоблок легко завести і під час роботи не виникатиме проблем, як, наприклад, замерзання рідини в системі.

За посиланням ви знайдете різні моделі мотоблоків WEIMA: https://motoblok-kentavr.com.ua/product-category/motobloki-weima/. У продажу є бензинові та дизельні вироби. Перші відрізняються дешевшою вартістю та простою конструкцією. Однак потужність у цьому випадку не може бути дуже високою.

Дизельні мотоблоки потужніші, витриваліші, надійніші. До того ж, вони економно споживають паливо, яке до того ж коштує не так дорого. Все залежить від того, які саме ви будете виконувати, як довго техніка повинна працювати протягом дня і яке навісне обладнання ви плануєте придбати.