Правила вибору та використання газових грилів

Соковиті реберця та шашлик, ніжна риба, ароматні овочі та гриби завжди актуальні під час відпочинку. Нема значення, де займатись приготуванням цих страв, – на природі, во дворі приватного будинку, на балконі чи в квартирі. Адже газовий гриль стане незамінним помічником і чудовою альтернативою моделі, що працює на дровах або вугіллі.

Великий вибір якісних оригінальних газових грилів в Україні можна знайти за посиланням https://grillpoint.com.ua/grili/gazovye-grili/ на сайті магазину Grill Point.

Основні переваги газових грилів

Газовий гриль зовсім не вимогливий в експлуатації. До основних переваг такого обладнання можна віднести:

  1. Легко розпалюється практично при будь-яких погодних умовах, завдяки п’єзорозпалу можна не турбуватись про наявність сірників. Потрібно лише 10-15 хвилин, щоб від конфорок нагрілась робоча поверхня, і тоді можна приступати до готування.
  2. Швидко відбувається і очищення пристрою після його використання завдяки тому, що він має розбірну конструкцію, відсутні сажа та попіл.
  3. Газовим грилем можуть користуватись навіть ті, хто тільки опановує основи грилювання. Завдяки кільком пальникам можна легко налаштувати потрібний режим, а таймер вчасно нагадає про страву.
  4. Прилади безпечні в експлуатації. Якщо гасне пальник – це передбачена функція, що припинить подачу газу. Розсіювачі вогню захищають конфорки від попадання на них жиру і тим самим запобігають спалаху полум’я.

Завдяки широкій функціональності, простоті та зручності експлуатації стаціонарні моделі можна використовувати замість звичайних газових плит.

Різноманітні моделі газових грилів

Як вибрати газовий гриль

Щоб підібрати модель, яка буде справлятись з усіма поставленими перед нею завданнями, необхідно врахувати кілька важливих характеристик:

  1. Розмір моделі треба вибирати в залежності від того, скільки порцій їжі потрібно регулярно готувати.
  2. Якщо прилад буде використовуватись на природі, потрібна мобільна модель на складних ніжках або на колесах. Для встановлення в приміщенні або в дворі приватного будинку існують габаритні стаціонарні моделі.
  3. Кожна модель має свою функціональність. Варто вибирати прилад з необхідним арсеналом режимів.
Процес приготування їжі на газовому грилі

Варто звернути увагу на канадське та американське обладнання. Адже саме в цих країнах випускають найбільш якісні газові грилі з довгим терміном служби. Продукція Weber, Napoleon, Char Broil – багатофункціональні, комфортні у використанні прилади, що мають естетичний вигляд і впишуться у будь-який інтер’єр. Broil King пропонують професійне устаткування у стилі Камадо.

Купити газовий гриль по доступній ціні в Києві з доставкою в усі регіони України можна на сайті магазину «Грілпоінт».